NEW IN! Caroline Biss Summer Drop

Wij voelen de zomerkriebels al: de eerste stuks van de Caroline Biss Summer Drop kan je reeds bewonderen in onze winkel te Putte… en er volgen nog veel meer zomerse stuks! Denk aan frisse kleuren, zonnige silhouetten en stralende prints: de perfecte mix voor jouw geknipte zomeroutfit.

Hieronder vind je alvast een voorsmaakje van de Caroline Biss Summer Drop. Uiteraard vind je in onze uitgebreide collectie nog véél meer moois om stylish te genieten van zomerse temperaturen. We hebben natuurlijk ook de gepaste truitjes, cardigans en vestjes die perfect met jouw outfit matchen, zodat je het typisch Belgische weer ook in stijl trotseert 😉

Kom onze uitgebreide lente- en zomercollectie voor dames én heren ontdekken in onze winkel te Putte. Klik op de link hieronder voor een selectie van onze looks.