Ga deze zomer voor KLEUR!

De zomer mag knallen! Met een ruime waaier aan trendkleuren vind je zeker jouw ding in de nieuwste zomercollectie. Van pretty pastel tot funky fluo: deze zomer zit weer vól kleur. Mix en match met prints voor een stoere look of kies voor elegant effen: je vindt het allemaal in onze uitegbreide zomer collectie.

Wij zetten enkele van onze favoriete kleurrijke looks uit onze collectie in de kijker, getoond tijdens onze Fashion Night. Wist je dat elke kleur ook een betekenis heeft? Wij waren alvast benieuwd en zochten op waarvoor enkele van onze favoriete kleuren staan.

  • oranje: plezier en creativiteit
  • groen: rust en balans
  • paars: mysterie en fantasie

Ga voor een ton-sur-ton silhouet, of kies voor gedurfd en combineer kleuren naar hartelust. Wat dacht je van felblauw met fluo groen? Of een rok in een donkerblauwe print met knalgele top? Je vindt zeker je gading in onze ruime winkel. Wij helpen je alvast graag met het vinden van de juiste (kleuren)match 😉