PARKING OUTLET * 8 – 9 – 10 maart

Outlet Vixx Viktor Putte
Dit weekend openen we in de tenten op de parking van onze winkel te Putte opnieuw de Vixx – Viktor outlet. Van vrijdag tot zondag scoor je hier topstukken uit onze vorige collecties voor dames én heren tegen zachte prijsjes. Je vindt er pareltjes van merken als Essentiel, Julia June, Liu Jo, Caroline Biss, Scotch & Soda, Zilton, Joop, Xandres en nog veel meer met kortingen van 50%, 70% en meer. 

Hieronder vind je alvast een kleine teaser van enkele stuks die je in onze parking outlet mag verwachten. Voor dames vind je kledij en accessoires van maat 34 tot 48, voor heren van maat 48 tot 58.

In onze winkel ontdek je natuurlijk ook dit weekend onze nieuwe lente- en zomercollectie. We stellen samen met jou de perfecte outfit voor élke gelegenheid samen. Alvast wat inspiratie opdoen? Klik dan snel op onze collectie-pagina voor onze lente en zomer looks 2024. 

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart zijn zowel onze winkel als onze parking outlet van 10u tot 18u geopend. Op zondag 10 maart kan je van 10u tot 17u bij ons terecht. Wij kijken ernaar uit jullie te verwelkomen.