FURORE Edition Ten

WIN een exclusief juweel van FURORE

We toonden een tijdje geleden al een preview van de nieuwste FURORE collectie. We nemen jullie graag nog wat mee in de wereld van dit prachtige Belgische merk… Voor haar tiende editie lanceert FURORE een unieke collectie in samenwerking met de internationaal erkende Studio Pieter Stockmans. In zowel de schoonheid van het ambacht als de kleuren en vormen van het porselein vond designer Elke Baert een diepere resonantie met FURORE, wat tot uiting komt in een collectie waarin soberheid siert en de kleur wit het fundament vormt van alles.

Er werd aan deze tiende editie een exclusieve juwelencollectie toegevoegd. De handgemaakte porseleinen accessoires werden ontworpen in samenwerking met Studio Pieter Stockmans’ hoofdontwerper Frank Claessen en dragen elk een knipoog naar beide merken.

Wij zijn dan ook vereerd dat we een prachtig en exclusief juweel van FURORE mogen weggeven aan één van onze klanten. Bij aankoop van items uit de FURORE collectie tot en met 7 april maak je kans op een subliem juweel om jouw outfit compleet te maken.

Heb je een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Een huwelijk, jubileum, communie, lentefeest,..? Of ben je op zoek naar een stijlvolle outfit die je eindeloos  kan combineren? Kom dan zeker langs in onze winkel te Putte. Met een ruim aanbod aan exclusieve Belgische en internationale merken, vind je bij ons zeker jouw gedroomde look. Wij zorgen voor jouw volledige outfit, compleet met schoenen, juwelen en accessoires.