MERK IN DE KIJKER! Furore

Het Belgische Furore pakt deze zomer uit met hun Edition Ten. Furore staat voor een op-en-top Belgische mode dat sterke vrouwen wil inspireren. Met hun slow-fashion aanpak brengen ze tijdloze collecties die elegantie ademenen. Zoals ze het zelf verwoorden willen ze zorgen voor een stijlvolle en bewuste garderobe die de unieke persoonlijkheid versterkt. Hun leuze is dan ook ‘For women at the age of influence’.

Met minimalistische prints, knappe silhoutten en prachtige kwaliteitsstoffen, brengt Furore tijdloze stuks met een twist. Furore staat dan ook voor ‘soberheid, puurheid en elegantie‘. Iets waar we ons bij Vixx-Viktor perféct in kunnen vinden.

For women at the age of influence. (Furore)

Heb je een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Een huwelijk, jubileum, communie, lentefeest,..? Of ben je op zoek naar een stijlvolle outfit die je eindeloos  kan combineren? Kom dan zeker langs in onze winkel te Putte. Met een ruim aanbod aan exclusieve Belgische en internationale merken, vind je bij ons zeker jouw gedroomde look. Wij zorgen voor jouw volledige outfit, compleet met schoenen, juwelen en accessoires.