WINTER WEEKEND

Dit weekend is het WINTER WEEKEND bij Vixx – Viktor.. Tijd om de zachte, dikke truien boven te halen en de warme winterjassen klaar te hangen. Kijk je toch stiekem uit naar een nieuwe look om het gure weer te trotseren? Dan bieden wij alvast wat inspiratie en een grote keuze aan leuke, winterse items van Belgische en internationale topmerken.
Wij verwelkomen jou graag tijdens onze opendeurdagen met een glaasje bubbels, een koffie of iets fris om ongedwongen te shoppen.

We staan je uiteraard graag bij met het nodige advies. Je kan bij ons terecht voor jouw complete outfit inclusief de perfecte accessoires om jouw look compleet te maken.

Je kan dit weekend op zaterdag én zondag doorlopend bij ons terecht: zaterdag 4 november van 10u tot 18u en zondag 5 november van 10u tot 17u.

Tot dan!

P.S.: een aantal stuks van de derde drop van Essentiel Antwerp lieten even op zich wachten, maar ook deze zijn nu gearriveerd. En we kunnen je al verklappen: het was het wachten waard 😉 Klik hier voor enkele looks uit de Essentiel drop 3.