WINTER * PARTY collectie

De winter komt eraan en de feestjes worden voorbereid. Tijd dus voor feelgood party looks of feelwarm winter looks. Bij Vixx-Viktor vind je een uitgebreide winter- en feestcollectie.

Je kan bij ons terecht voor de gezelligste pulls en heerlijk warme jassen en mantels, maar ook voor de nodige glitter feestkledij. Voor ieder wat wils dus tijdens deze most wonderful time of the year. We maken jouw outfit graag af met de gepaste schoenen en accessoires. En uiteraard steken we ook onze heren graag in het nieuw.

Je vindt hier alvast de eerste looks uit onze winter/party shoot. En dit is nog maar een tipje van de sluier.. er volgt nog véél meer moois. Hou onze collectie pagina zeker in de gaten voor nog meer inspiratie of kom gezellig wintershoppen in onze winkel te Putte.