PARKING OUTLET – 20, 21 en 22 oktober

Dit weekend is het weer zo ver… onze Vixx-Viktor parking outlet te Putte! In de tenten op onze parking vind je topstukken voor dames én heren van vorige seizoenen aan kortingen van 50%, 70% én meer…… 

Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober nodigen we jou uit om pareltjes uit onze vorige collecties van topmerken zoals Essentiel Antwerp, JuliaJune, Liu Jo, Pinko, Caroline Biss, Marie Méro, Gigue, Terre Bleue, Scotch & Soda, Karl Lagerfeld, Her, March23, Joop, Xandres, Zilton, Kocca, Liviana Conti, Scapa Tamaris, Silvian Heach, Eden Valley, Culture en Van Gils te scoren tegen zachte prijsjes.

Hieronder vind je alvast een klein voorsmaakje van enkele topstuks die je vindt in onze parking outlet. Kom dit weekend langs en ontdek deze en nog véél meer prachtexemplaren in de tenten op onze parking.

Uiteraard is ook onze winkel dit weekend doorlopend geopend. Hier ontdek je onze nieuwste herfst- en wintercollectie.