Een jas voor elke gelegenheid

Brrrr… de ochtenden worden kouder.. de herfst is nu officieel in het land! Tijd voor een prachtige jas of mantel om je lekker warm te houden.

Bij Vixx-Viktor vind je een uitgebreide selectie aan jassen en mantels voor álle gelegenheden. Of je nu een mantel zoekt om over een kostuum te dragen, een faux fur jacket over die knallende partyjurk of die praktische (maar toch elegante) blouson aan je garderobe wilt toevoegen, in onze ruime winkel te Putte vind je zeker je gading. Check zeker ook de trendy Essentiel Antwerp bodywarmer in knalkleuren en de faux fur waistcoat die je outfit nét dat pittiger maakt.

Hieronder selecteerden wij al een aantal van onze favorieten, maar klik zeker op de collectieknop voor nóg meer inspiratie. Je ontdekt deze en nog véél meer looks in onze winkel te Putte.

Wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen en staan je graag bij de nodige raad. Tot binnenkort!