MERK IN DE KIJKER! Natan

We laten jullie graag al even meegenieten van de FW23 collectie van het prachtige Belgische Natan.

Maison Natan gaat met de tijd mee. Om zijn eigentijdse elegantie te behouden, ontwikkelt het huis elk seizoen moderne doch tijdloze lijnen. Steeds behoudt het huis deze nonchalante-luxueuze stijl, die alle generaties verleidt, en gebaseerd is op ervaring en passie.

Belgische creaties die tegelijkertijd klassiek en verfijnd zijn en een sterke eigen identiteit hebben. Bij Natan geloven ze in het creëren van mooie kledingstukken zonder afbreuk te doen aan integriteit. Originaliteit en ethiek zijn gelijken binnen het DNA van dit merk.

Je ontdekt deze en nog veel meer nieuwe collectie in onze winkel te Putte. We inspireren jou ook heel graag op onze website. Klik op de link hieronder voor de eerste beelden van onze herfst-wintercollectie.

Wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen in onze winkel met onze herfstcollectie!