MIX & MATCH zacht breiwerk en stoere leatherlook

Helemaal on trend is de leatherlook deze herfst… Maak je look af met zachte materialen en zorg voor een unieke, elegante look.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige playsuit in trendkleur salie. Aan de voorzijde heeft deze het uiterlijk van een jurkje en aan de achterzijde het uiterlijk van een playsuit. Het item is gemaakt van imitatieleer. Combineer de one piece met hoge laarzen of een chique pump en je bent ready to go!.

Ga voor de ultieme mix van comfort en stijl met de prachtige matching trui. De gebreide trui is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals wol en alpacawol, wat zacht aanvoelt en niet kriebelt. Combineer hem op de ecoleder stretch broek in dezelfde kleur voor een stijlvolle en comfortabele look.

Hier vind je alvast enkele van onze favoriete combinaties van leatherlook met de zachtste pulls en cardigans. Neem een kijkje op onze collectiepagina voor nog meer inspiratie. En nóg meer moois ontdek je in onze winkel te Putte. Wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen!