MERK IN DE KIJKER! Essentiel Antwerp

We zetten deze keer graag een gevestigde Vixx-waarde in de kijker: Essentiel Antwerp.

We volgen dit prachtige Belgische merk al van in het begin. Ondertussen is Essentiel niet alleen een gevestigde waarde bij ons in België (en in menig kleerkast/dressing van onze Vixx-klanten ;-)), ook in het buitenland zijn ze helemaal wég van dit fashion brand.

En ook deze collectie is weer helemaal top! Een mix van prints en stijlen, van stoffen en snits… Hieronder vind je alvast een voorproefje. Nog meer inspiratie vind je op onze collectiepagina én in onze winkel te Putte.

Wist je trouwens dat wij ook Essentiel-looks aanbieden die niet bij Essentiel verkrijgbaar zijn? Kom dus zeker langs om deze unieke stuks te ontdekken.

We verwelkomen je graag in onze ruime winkel. Tot binnenkort!