TEASER! Essentiel Fall 2023

De eerste stuks (en het zijn er véél ;-)) van de gloednieuwe Essentiel herfstcollectie ontdek je vanaf 1 augustus in onze winkel.

Wij zijn Essentiel-fans van het eerste uur en ook deze collectie zit vól topstukken. De campagnebeelden zijn geshoot in New York en ook in de collectie zitten New Yorkse vibes. Uiteraard vind je in deze collectie weer een aantal statement prints, maar ook met de stoffen hebben ze zichzelf overtroffen. Denk aan glitter, satijn en prachtige jacquard stof.

We geven jou hieronder al graag een eerste teaser van de originele kleuren, stoffen en prints..

Je ontdekt deze en nog veel meer nieuwe collectie vanaf dinsdag 1 augustus in onze winkel. Ondertussen inspireren we jou ook heel graag op onze website. Klik op de link hieronder voor een preview van onze herfst-wintercollectie.

Wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen met onze herfstcollectie vanaf dinsdag 1 augustus!