NEW IN! Furore

Furore staat voor tijdloze elegantie. Wij zijn al jaren fan van dit exclusieve Belgische topmerk. De nieuwste stuks zijn alvast een voorsmaakje van alweer een fantastische collectie. Wij zetten blouse Bowie en broek Tibio in de kijker…

Bowie in parelroze is een feestelijke blouse en een dagelijkse essential in één. Het vrouwelijke strikdetail ter hoogte van de taille is afneembaar, zodat je van een opgeklede blouse een eenvoudig basisstuk kunt maken. Bowie heeft volumineuze mouwen met brede manchet en een volledige knopenrij op de rug. De stof heeft een bijzonder luxueuze textuur. Combineer met de broek Tibio in dezelfde kleur voor een volledige look. Deze elegante combinatie is verkrijgbaar in off-white, parelroze en nachtblauw.

Je kan deze en nog veel meer nieuwe collectie nog in onze winkel te Putte komen ontdekken op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli. Vanaf 16 juli tot en met 31 juli zijn wij er even tussenuit. Wij verwelkomen jullie graag met héél veel prachtig nieuws vanaf dinsdag 1 augustus. Ondertussen inspireren we jou ook heel graag op onze website. Klik op de link hieronder voor een preview van onze herfst-wintercollectie.