NEW! Caroline Biss

Vanaf nu kan je ook de collectie van Caroline Biss vinden in onze winkel te Putte.

Caroline Biss biedt de hedendaagse en zelfbewuste vrouw elegante en klassevolle damesmode met glamour allures. Comfortabele creaties voor elke week- of werkdag, sportieve outfits met een tikkeltje meer, geklede mode voor een avondje uit en sprankelende feestkledij. Voor ieder wat wils dus 😉

Hieronder vind je alvast een voorsmaakje van de prachtige kleuren en prints van dit Belgische merk..

Je ontdekt deze en nog veel meer nieuwe collectie vanaf dinsdag 1 augustus in onze winkel. Ondertussen inspireren we jou ook heel graag op onze website. Klik op de link hieronder voor een preview van onze herfst-wintercollectie.

Wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen met onze herfstcollectie vanaf dinsdag 1 augustus!