Zomersolden vanaf 1 juli

Nu zaterdag starten de zomersolden bij Vixx – Viktor. Je shopt de laatste lente- en zomercollectie aan mooie kortingen tot 50%*. Hieronder vind je alvast een voorsmaakje van enkele topstuks. Bovendien profiteer je van kortingen tot 70% in onze outlet. Ook zondag 2 juli kan je koopjes komen scoren, want we zijn die dag doorlopend geopend van 10u tot 17u.

Vanaf zondag 16 juli zijn wij er even tussenuit en genieten wij van onze jaarlijkse zomervakantie. Wij verwelkomen jullie heel graag vanaf dinsdag 1 augustus met onze nieuwe herfstcollectie. We kunnen al verklappen: de herfst wordt práchtig! Uiteraard vind je begin augustus heel wat stuks in onze nieuwe collectie die je perfect bij zomerse temperaturen al kan dragen.

We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen voor een soldenkoopje tot en met 15 juli of met de voorstelling van onze nieuwe collectie vanaf 1 augustus.

Het hele Vixx – Viktor team wenst jullie een zeer fijne zomer met leuke momenten met vrienden en familie, frisse cocktails, heerlijke BBQ’s én prachtige zomerse outfits!

*voorwaarden in de winkel