MERK IN DE KIJKER: Patrizia Pepe

Soft and feminine with a clear-cut personality

Sinds dit seizoen vind je ook de prachtige collectie van het Italiaanse Patrizia Pepe in onze winkel te Putte.

Sensueel, moedig en zelfbewust.. zo omschrijft Patrizia Pepe de vrouw waarvoor ze haar collecties ontwerpt. Denk aan originele snits, zachte prints, boho invloeden en dat allemaal met een unieke vrouwelijke touch. Je vindt het allemaal in deze zomercollectie.

Last minute op zoek naar een outfit voor een communie of lentefeest? Of een huwelijk in het vooruitzicht? En ben je op zoek naar dé perfecte outfit voor de gelegenheid? Kom snel deze exclusieve collectie ontdekken in onze winkel.

Hieronder vind je alvast een voorsmaakje van al het moois wat Patrizia Pepe deze zomer te bieden heeft. Klik op onze ‘collectie’ pagina voor nog meer zomer-inspiratie.