Essentiel days: 15 – 19 maart

Essentiel Antwerp omschrijft zichzelf als volgt: verfrissende, verrassende en luxueuze mode, met bijzondere grafische en bloemenprints en trendy kleurenmixen. De unieke collecties worden ontworpen in de hoop dat ze bij iedereen een emotionele reactie uitlokken.

Net als ons fan van dit Belgische merk? Goed nieuws! Kom onze uitgebreide collectie van dit toplabel ontdekken tijdens onze Essentiel Days van 15 tot en met 19 maart.

Bij aankoop van een (of meerdere ;-)) Essentiel item(s) krijg je van ons tijdens deze dagen een exclusieve Essentiel ‘Emotional Baggage’ shopper cadeau! Zoals steeds staan wij uiteraard klaar met aangepast stijladvies.

Hieronder vind je alvast een selectie uit onze Essentiel collectie. Nog véél meer ontdek je op onze collectie pagina én in onze ruime winkel te Putte.