NEW IN! Drop 2 Essentiel

De nieuwste drop van de Essentiel lente-zomer collectie vind je vanaf nu in onze winkel. En ook hier zitten weer stuk voor stuk pareltjes tussen. De meest elegante jumpsuits, zwierige jurkjes, opvallende tops en accessoires, deze drop heeft het allemaal.

Één van dé trends dit voorjaar is fluo! En dit hebben ze bij Essentiel goed begrepen. Van fluo-accenten in de citroenenprint tot fluo-all-the-way in de prachtige broeken en jurken. De durvers combineren naar hartelust. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van de gele-fuchsia combo? Liever iets subtieler? Ga voor een origineel juweel, een handtasje of ceintuur in een felle kleur. Wij zijn alvast fan van deze trend!

Ontdek hier alvast een voorsmaakje… Wij hebben ook Essentiel looks in ons aanbod die bij Essentiel (nog) niet te verkrijgen zijn. Voorlopig hebben we daar geen foto’s van maar deze vind je binnenkort hier op onze website en op onze social kanalen. Uiteraard kan je deze al bewonderen in onze winkel te Putte.