Lente opendeur in februari en maart: zondag open tot 17u

Onze winkel is reeds ondergedompeld in een vrolijke lentesfeer. Ook dit seizoen verrassen wij jou met een frisse en stijlvolle collectie…

Met de exclusieve merken Furore, Liviana Conti en Natan bieden we collecties die je vrijwel nergens anders vindt. In onze ruime winkel vind je eveneens op-en-top Belgische merken als Essentiel en Julia June, de Italiaanse pareltjes Liu Jo en Kocca én nog veel meer… Ontdek ook de nieuwkomer in onze collectie: Patrizia Pepe.

Kom langs in onze winkel en ontdek al het moois dat de lente en de zomer te bieden hebben. Wij staan je graag bij met de nodige raad.. en draad 😉 Je vindt alvast een voorsmaakje van onze collecties op onze website. Klik op de link hieronder voor heel wat lente/zomer-inspiratie. Je vindt deze en nog veel meer in onze ruime winkel te Putte.

Tijdens onze opendeurdagen in februari en maart zijn we bovendien ook op zondag doorlopend geopend van 10u tot 17u.