De mooiste knitwear van Ramona C

Wie reeds een bezoekje bracht aan onze winkel te Putte, heeft de prachtige pulls en cardigans van Ramona C wellicht al gespot. Hoogstaande kwaliteit, uitmuntende afwerking en volledig gemaakt in België, daarvoor staat dit knitwear label. Een nieuw klein merk in die grote fashionwereld.

Ramona C is een slow fashion merk met een beperkt aantal modellen maar wél verkrijgbaar in alle kleuren, super soft in alpaca wol. Prikt niet en in topkwaliteit.

Elk model wordt met liefde uitgewerkt: liefde voor het vak, voor mode en voor schoonheid. Zacht en comfortabel, chique en stijlvol. Een must have voor deze winter. Je combineert de superzachte stuks van Ramona C makkelijk met al onze collecties. Sportief of gekleed, op een jeans of over een kleedje, met een sneaker of met hoge laarzen. Bovendien kies je volledig zélf de kleur waarin je het gekozen model laat uitwerken – en quasi alle kleuren zijn beschikbaar. Geen combinatiestress dus.

Hieronder ontdek je alvast een greep uit de collectie. Je ontdekt alle modellen en kleuren van dit op-en-top Belgisch merk (van ontwerp tot productie) in onze winkel.