Christmas vibes: Winterbar & Kerstcadeau voor elke klant

Het eindejaar is in zicht.. Onze winkel is omgetoverd tot een heus winterwonderland en de feestcollecties hangen in de rekken.

Wie eindejaar zegt, zegt natuurlijk ook.. cadeautjes! Om jou te bedanken voor het fijne jaar, verrassen we elke klant in december met een prachtig geschenk. Bij aankoop* kies je helemaal zelf welk cadeau je mee naar huis neemt. Onder onze cadeautjesgids vind je alvast een voorsmaakje van onze giveaways.

Zelf nog op zoek naar cadeautjes? Check onze cadeautjesgids hieronder of verras je geliefde met een Vixx-Viktor cadeaubon.

Daarnaast trakteren we in december op een lekker drankje in onze gezellige Vixx-Viktor Winterbar. Nog op zoek naar een leuke outfit voor de feestdagen? Wij staan alvast goedge(Kerst)mutst klaar om jou verder te helpen.

Wij zullen gesloten zijn van zondag 25 december tot en met maandag 2 januari. Spring dus zeker voor 25 december nog even binnen.

Vixx-Viktor cadeautjesgids

In december verwennen we jou met een prachtig geschenk

Bij aankoop kies je helemaal zelf welk van deze cadeautjes jij mee naar huis neemt. Hieronder vind je alvast een voorsmaakje van de geschenken die we voor jou in petto hebben.

*bij aankoop vanaf € 100, zolang de voorraad strekt